2018 Június - Original VegánDoboz

Eddigi talán legjobb dobozunkat sikerült összeállítani, teli jobbnál jobb termékekkel, újdonságokkal. Nagyon sok új termélőt sikerült megtalálnunk, akik teljesen új színt hoztak a doboz pályafutásába!

Részletekért kattints ide!

2018 Május - Original VegánDoboz

Májusi dobozunkban több, már korábbi hónapokból ismerős vállalat újabb termékeivel is találkozhattatok, mellettük természetesen most is hoztunk nektek újdonságokat. Igyekszünk a korábban bevált jó szokásokat továbbra is megtartani, így ismét 25% körül spórolhattok a termékeken, ha Vegándobozt rendeltek!

Részletekért kattints ide!

2018 Május - Beauty VegánDoboz

Májusban ismét jelentkeztünk a Beauty válogatásunkkal is, melyet a továbbiakban is minden második (páratlan) hónapban fogunk nektek összeállítani. Nézzük, ebben a hónapban miket rejtettünk el benne!

Részletekért kattints ide!

2018 Április - Original VegánDoboz

Az áprilisi doboz már lényegesen gazdagabb lett termékek tekintetében az elődeihez képest. Sikerült megoldanunk végre, hogy a vásárlónk a meglepetés élménye mellett nagyjából 25% körül spóroljon a termékeken! Lássuk mik voltak az áprilisi dobozban.

Részletekért kattints ide!

2018 Március - Original VegánDoboz

Ebben a hónapban ismét újítottunk, hiszen már nem csak a klasszikus („Original”) Vegándoboz, hanem a Foodie és a Beauty összeállítás is rendelhető. Előbbi csomag kizárólag élelmiszereket, a Beauty pedig kizárólag kozmetikai termékeket tartalmaz.

Részletekért kattints ide!

2018 Február - Original VegánDoboz

E havi dobozunkban két újdonsággal is előálltunk. Elkezdtünk kísérletezni a friss ételek dobozolásával, így kerültek a termékek közé „Ez nekem jó” kekszek. Valamint első saját termékünket is megismerhettétek, a Vegán pack pirított dió formájában.

Részletekért kattints ide!

2018 Január - Original VegánDoboz

December - január környékén elszántan jártuk a különböző hazai vegán és nem vegán piacokat, hogy felkutassuk a legegyedibb és legkiválóbb magyar kézműves termékeket. Ennek eredményeképpen sikerült  az előző hónaphoz képest egytől egyig újabb magyar vállalkozások termékeivel feltölteni dobozunkat.

Részletekért kattints ide!

2017 December - Original VegánDoboz

A novemberi, próba jelleggel összeállított doboz után a decemberi karácsonyi válogatásunk tekinthető az első „klasszikus” Vegándoboznak. Ebbe a csomagba a rizspúderes puhítókrém formájában már kozmetikai termék is került, valamint beszállítóinkat is már hazai kisvállalkozások tették ki. Nézzük tehát, miket szállítottunk december hónapban! Részletekért kattints ide!

2017 November - Original VegánDoboz

Feltöltés alatt 🙂 Részletekért MAJD kattints ide! 🙂